Over Bo - Bo Borger
15376
page-template-default,page,page-id-15376,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over Bo

Bo Borger

Wat goed dat je me gevonden hebt! Ik ben Bo Börger (zoals je waarschijnlijk al vermoedde), gek op mooie interieurs en een tikkeltje perfectionistisch.

 

Al tijdens mijn opleiding aan het Nimeto Utrecht ben ik voor mezelf begonnen als interieurontwerpster- en stylist. Na het behalen van mijn diploma (cumlaude red.) in juni 2017, ben ik deze zomer hard aan de slag gegaan om me zo goed mogelijk voor te bereiden op mooie opdrachten. Vanaf september 2017 ben ik gestart met een nieuwe opleiding; interieurstyling aan Akademie Vogue. Dit is een deeltijd opleiding zodat ik alle kennis die ik daar opdoe gelijk in de praktijk kan brengen, en zo voor iedereen een passend interieur kan ontwerpen. Dat is tenslotte wat ik het allerliefst doe!

 

Naast interieurontwerpen maken vind ik het ook leuk om te schilderen. Hiermee bedoel ik niet het ‘huis- tuin- en keukenschilderwerk’, maar meer de precisie werkjes. Denk hierbij aan letters zetten en decoratiewerk. Hiervan kun je ook zeker meer vinden in mijn portfolio.

 

Mochten er speciale wensen zijn die je niet terug kunt vinden tussen de diensten, neem dan gerust contact op. Dan kunnen we samen kijken of ik je daarbij kan helpen en hoe we dit tot een succesvolle samenwerking kunnen brengen!

 

Liefs Bo

Bo Borger