Over Bo - Bo Borger
15376
page-template-default,page,page-id-15376,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Over Bo

Bo Borger

Wat goed dat je me gevonden hebt! Ik ben Bo Börger (zoals je waarschijnlijk al vermoedde), gek op schilderen, mooie interieurs en (bruiloft) styling.

 

Door mijn opleiding aan het Nimeto Utrecht ben ik gefascineerd geraakt door decoratief schilderwerk, interieur en (bruiloft)styling. Nog tijdens mijn opleiding ben ik dan ook voor mezelf begonnen als interieurontwerpster- en stylist, en heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van decoratief schilderwerk.

 

Neem alvast een kijkje in mijn portfolio om te zien wat de mogelijkheden zoal zijn. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over een van deze drie kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. Dan kunnen we samen kijken of ik je daarbij kan helpen en hoe we dit tot een succesvolle samenwerking kunnen brengen!

 

Liefs Bo

Bo Borger